MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI OKULUMUZDA KUTLANDI

toplam 436 öğrenciye tütün ve zararları semineri verildi.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Akhisar Lokantacılar Köfteciler ve Tatlıcılar Odası Başkanlığı tarafından, Akhisar Mesleki Eğitim Merkezi Bahçesinde Usta çırak buluşması gerçekleştirildi. Program’a Akhisar Kaymakamı Sayın Murat KÜTÜK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman ERDEM, daire amirleri, esnaf oda başkanları, STK temsilcileri, yerel basın temsilcileri, Akhisar esnafımız ve Mesleki Eğitim Merkezi personel ve öğrencileri katılmışlardır. Program Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Tüm şehitlerimiz ve Filistin’de şehit edilenlerin manevi huzurlarında saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Müteakiben katılımcılara ve Mesleki Eğitim Merkezi öğrencilerine Ustalarımız tarafından hazırlanan ekmek arası sucuk ikramında bulunuldu.